4,5 sterren beoordeling
Adviseur binnen 1 week thuis
Eigen vakmensen
15+ jaar ervaring
Zakelijk; zelf op maat bestellen

Kunststof Garagedeuren

Bij Kozijn Services heb je de vrijheid om kunststof garagedeuren op maat samen te stellen; of het nu gaat om enkele of dubbele deuren. De keuze hangt af van jouw specifieke situatie, smaak en voorkeur.

Prijzen altijd inclusief glaswerk
Zorgvuldig geselecteerde monteurs

In ons assortiment vind je openslaande kunststof garagedeuren met diverse opties, waaronder dichte deuren of deuren met panelen en glas.

Zie je niet precies wat je zoekt in ons overzicht voor kunststof garagedeuren? Gebruik dan onze gebruiksvriendelijke configurator om zijlichten en/of bovenlichten toe te voegen en stel jouw garagedeuren op maat samen in slechts enkele eenvoudige stappen.

Verschillende kozijnprofielen voor jouw stijl

Kies het kozijnprofiel dat perfect aansluit bij jouw stijlvoorkeur. Onze openslaande kunststof garagedeuren zijn beschikbaar in verschillende profielen, waaronder het Gealan S9000 NL profiel, K-VISION Trend- en K-VISION Classic profiel. Elk profiel heeft unieke eigenschappen, en de mogelijkheden variëren per profiel en configuratie. Wil je meer weten over de verschillende merken kunststof kozijnen? Lees dan over de verschillen tussen de profielen.

Mat glas opties voor privacy en lichtinval

Als je kiest voor garagedeuren met panelen en glas, bieden wij diverse beglazingsopties. Selecteer uit HR++ dubbel glas en HR+++ triple glas. Veiligheid is onze prioriteit, daarom passen we standaard veiligheidsglas (gelaagd glas) toe om de kans op doorvallen te minimaliseren. Voor extra privacy bieden wij de mogelijkheid om te kiezen voor mat glas, dat voorkomt dat mensen naar binnen kunnen kijken terwijl het nog steeds zorgt voor natuurlijke lichtinval in de garage.

Dubbele kunststof garagedeuren met loopdeur

Onze kunststof dubbele garagedeuren zijn stolpdeuren, wat betekent dat er geen tussenstijl tussen de deuren zit waardoor een grote opening ontstaat. Deze deuren zijn voorzien van een actieve deur en een passieve deur, ook wel een loopdeur genoemd. De actieve deur bedien je standaard, terwijl de passieve deur wordt geopend en gesloten met een ingebouwde espagnolet.

Kleuren opties voor jouw kunststof garagedeuren

Personaliseer jouw kunststof garagedeuren met een kleur naar wens. Kies zelfs voor verschillende kleuren voor het kozijn en de deuren, waardoor je de uitstraling volledig kunt afstemmen op jouw smaak en voorkeuren. De kleuropties variëren per folie, dus ontdek meer over folies en kleuren in ons artikel over de verschillende soorten folies bij kunststof kozijnen.

Compleetheid gegarandeerd

Als je kunststof garagedeuren bestelt bij Kozijn Services ontvang je niet alleen hoogwaardige kwaliteit, maar ook alle benodigdheden. Onze kunststof garagedeuren worden geleverd inclusief al het hang- en sluitwerk, dat voldoet aan het SKG** keurmerk en het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). De deuren zijn niet alleen stijlvol maar ook inbraak werend, waardoor je zorgeloos kunt genieten van veiligheid en comfort.

Onze merken

Pilkington
Aliplast
Schüco
Renson
K-vision
Duco
Dakea
Polytec Nederland
Vinyplus
Keje - Raamdecoratie
Keje - Horren
Verano
Kömmerling
Velux

Heb je een vraag?

Wij beantwoorden doorgaans binnen 24 uur je vraag.
Voor- en achternaam
E-mail adres
Tel. nummer
Opmerking of vraag
Vraag versturen
Veilig en gezond werken is voor ons van groot belang. Daarom zijn wij VCA gecertificeerd.

Bedankt!

Wij nemen je vraag in behandeling. Doorgaans krijg je binnen 24 uur antwoord!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Neem contact op

Liever direct contact? Bel of chat met één van onze experts.

Adviesgesprek bij je thuis.