Verduurzamingscentrum

Probleemstelling

Nederland heeft zich gecommitteerd aan het 2030 klimaatakkoord, waarin een indrukwekkende CO2-reductie van 55% tegen 2030 is vastgelegd. Dit percentage is vergeleken met het niveau van 1990. In 2050 streven we ernaar om volledig klimaatneutraal te zijn. Helaas wijzen huidige trends erop dat we dit doel niet zullen halen zonder aanzienlijke inspanningen.

In dit licht stellen wij Verduurzaming Centrum B.V. voor. Onze missie is om deze problemen op te lossen en duidelijkheid te scheppen. We zijn er om klanten te begeleiden gedurende het gehele verduurzamingsproces, van begin tot eind. Onze showroom biedt klanten de mogelijkheid om zich te oriënteren, terwijl ons team hen door het hele traject begeleidt, van A tot Z.

Daarnaast willen we de capaciteit vergroten, actief bijdragen aan verduurzaming, en onze inspanningen bundelen met de juiste partners. We zijn vastbesloten om een grote bijdrage te leveren om deze reductiedoelstelling te realiseren.

Waarom nu? De markt vraagt erom, de overheid zal haar doelen niet halen, en wij zijn uitgerust met de capaciteit en de drive om deze uitdaging aan te gaan. Tijd is van essentieel belang en Verduurzaming Centrum B.V. onderscheidt zich doordat we niet alleen online aanwezig zijn, maar ook fysiek. Wij bieden een grootschalige aanpak, waar klanten de totaaloplossing kunnen ervaren en begrijpen. Na goedkeuring nemen wij het gehele proces van A tot Z over, met marktconforme prijzen en de hoogste kwaliteit, en dat binnen een kort tijdsbestek.

Bovendien bereidt de overheid zich voor om meer financiële middelen beschikbaar te stellen voor organisaties met de juiste inzet en capaciteit om CO2-reductie te realiseren, en dat is precies wat wij willen zijn. We staan klaar voor deze kans.

Probleemstelling klantperspectief

In de zoektocht naar duurzame oplossingen zien klanten vaak door de bomen het bos niet meer. De markt biedt tal van aanbieders, elk gespecialiseerd in een deel van het verduurzamingsproces. De overvloed aan informatie en kennis van deze aanbieders maakt het voor de klant een uitdagende taak om het juiste pad te bewandelen. Klanten raken vaak overweldigd en hebben niet altijd de tijd, expertise of motivatie om deze complexe reis zelfstandig te doorlopen.

Missie

Onze missie is verduurzaming. We bieden eindeloze opties voor het verduurzamen van huizen en maken dit zo duidelijk en eenvoudig mogelijk. Dit doen we door de hoogste kwaliteit, service en producten voor een marktconforme prijs aan te bieden.

Visie

Onze visie is het creëren van een centrum waar men fysiek kan binnenwandelen om producten te kunnen bewonderen. We willen onze visie delen met (semi) overheidsinstellingen om samen te werken aan een klimaatneutraal milieu door dit in eerste instantie te simplificeren en kennis te delen over zowel subsidiebeleid, als ook over hoe zaken werken en wat het je kan opleveren.

Verduurzaming Centrum

Bij Verduurzaming Centrum streven we naar een klimaatneutraal milieu. Op sommige vlakken kan dit best ingewikkeld zijn, daarom willen je als klant van A tot Z helpen.

Verduurzaming Centrum is het moederbedrijf van zowel Kozijn Services, Dakkapel Services, Montage Services en Onderhoud Services. Hét centrum waar je voor alle verduurzamingsinitiatieven omtrent je huis terecht kunt. Zowel voor plaatsing, als losse producten, maar ook voor betrouwbaar advies.

Wat we veel zien is dat mensen tegen de complexiteit en de kosten aan lopen, maar ook dat er een gebrek is aan betrouwbare informatie. Er zijn veel financiële voordelen, maar veel onduidelijkheid over hoe deze te verkrijgen zijn.

Bij Verduurzaming Centrum kunnen we je nauwkeurig uitleggen hoe lang het duurt voordat je je investering terugverdiend hebt. We geven je alle informatie en tools die je nodig hebt om een subsidie(s) of leningen aan te vragen, maar vooral goede begeleiding in de processen. En dit is waardevol, want er is een groot grijs gebied wat voor onduidelijkheid zorgt waardoor je je laat weerhouden van duurzame investeringen aan je huis.

Verduurzamingsinitiatieven kunnen complex zijn, maar daarin ondersteunen wij je of nemen het van je over, zowel met adviseren als voor installatie en onderhoud.

Wij helpen je om zorgeloos je huis te verduurzamen, waar je maar wilt. Door persoonlijk bij je langs te komen en kritisch te kijken naar wat er te behalen valt en wat écht de investering waard is.

Verduurzaming Centrum ontzorgt jou van de lastige kwesties en zorgt ervoor dat je een warm en zo klimaatneutraal mogelijk dak boven je hoofd hebt.

Wij van Verduurzaming Centrum zijn er om jou te helpen met de investering in verduurzaming van jouw huis.

Het zit hem in de kennis én ervaring, daarmee is het eenvoudig. En die delen we graag met je.