Missie & Visie

Begonnen vanuit onze passie voor het vak, is Kozijn Services ontstaan. Jarenlange ervaring is gebundeld tot een servicegerichte organisatie. Wij zijn dé specialist in het leveren en monteren van hoogwaardige en duurzame kozijnen aan de zakelijke en particuliere markt. Kwaliteit en hoge service zijn onze kernwaarden en daarmee ben je bij ons altijd aan het juiste adres voor jouw project.

Missie

Onze missie is verduurzaming. We bieden eindeloze opties voor het verduurzamen van huizen en maken dit zo duidelijk en eenvoudig mogelijk. Dit doen we door de hoogste kwaliteit, service en producten voor een marktconforme prijs aan te bieden.

Visie

Onze visie is het creëren van een centrum waar men fysiek kan binnenwandelen om producten te kunnen bewonderen. We willen onze visie delen met (semi) overheidsinstellingen om samen te werken aan een klimaatneutraal milieu door dit in eerste instantie te simplificeren en kennis te delen over zowel subsidiebeleid, als ook over hoe zaken werken en wat het je kan opleveren.

Heb je een vraag?

Wij beantwoorden doorgaans binnen 24 uur je vraag.
Voor- en achternaam
E-mail adres
Tel. nummer
Opmerking of vraag
Vraag versturen
Veilig en gezond werken is voor ons van groot belang. Daarom zijn wij VCA gecertificeerd.

Bedankt!

Wij nemen je vraag in behandeling. Doorgaans krijg je binnen 24 uur antwoord!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Neem contact op

Liever direct contact? Bel of chat met één van onze experts.

Adviesgesprek bij je thuis.