4,5 sterren beoordeling
Adviseur binnen 1 week thuis
Eigen vakmensen
15+ jaar ervaring
Zakelijk; zelf op maat bestellen

Haal winst uit je woning met nieuwe kozijnen.​

Kozijn Services maakt én monteert je nieuwe kunststof of aluminium kozijnen. De beste prijs, persoonlijk advies, subsidies geregeld en supersnel geplaatst.

Bij Kozijn Services krijg je meer dan kozijnen. Je krijgt de service cadeau. Van A(dvies) tot Z(on door je nieuwe ramen) geregeld. Persoonlijk advies, montage, tot het regelen van kortingen middels subsidies. Dat is nog eens service. Het zit ‘m tenslotte in de naam.

Binnen 24 uur bellen we je voor een afspraak.
In no-time heb jij nieuwe en de meest duurzame kozijnen.
Winst uit je woning
Winst Uit Je Woning

Winst uit je woning is een intermediair voor de verduurzaming van je woning. Winst uit je woning zorgt ervoor dat grootschalige verduurzamingsprojecten efficiënt en optimaal verlopen. Ook helpen ze je bij het aanvragen van de subsidies voor het verduurzamen van je woning.

Winst Uit Je Woning

Waarom Kozijn Services?

Prijs altijd incl. HR++ glaswerk!

We begrijpen dat prijs een belangrijke factor is bij het nemen van beslissingen. Daarom draaien wij er niet omheen en tonen daarom altijd de prijs inclusief HR++ glaswerk. Zo kom je niet voor verrassingen te staan!

Eigen vakopgeleide monteurs

Bij het kiezen van een partner voor je kozijninstallatie is de kwaliteit van het vakmanschap van essentieel belang. We zijn er trots op dat we je de best mogelijke service kunnen bieden en dat we projecten tot een succes kunnen maken.

Gratis inmeet service

Onze gratis inmeet service zorgt voor een stressvrij bouwproject.  Laat ons je helpen jouw droomproject werkelijkheid te maken, met kozijnen die perfect passen en voldoen aan alle wensen.

Duurzaam geproduceerde producten

Wij zijn leverancier van duurzame kunststoffen en aluminium kozijnen en deuren. Het kiezen van deze kozijnen is niet alleen een verstandige keuze voor het milieu, maar ook voor de lange termijn kostenbesparingen en het welzijn van de gemeenschap.

Haal winst uit je woning.

Een betere wereld begint bij een lagere energierekening.

Wij werken samen met gemeenten, lokale aannemers en installateurs om huiseigenaren te ontzorgen bij de afname van energiebesparende maatregelen. Winst uit je woning zorgt ervoor dat er een bezoek bij het desbetreffende adres van de bewoner wordt ingepland, zodat er kan worden gemeten. Daarna wordt er een voorlopige offerte opgemaakt. Wanneer de bewoner akkoord gaat met de voorlopige offerte wordt de aanvraag naar de uitvoerder doorgestuurd. Dan worden de daadwerkelijke maten opgemeten en een definitieve offerte opgemaakt. Bij akkoord van de bewoner wordt de opdracht doorgestuurd en kan het materiaal besteld en geïnstalleerd worden.

Subsidie

Als je als bewoner kiest om middels Winst uit je woning, minimaal één of meerdere energiebesparende maatregelen te treffen, dan kun je gratis gebruikmaken van de subsidie service in samenwerking met Simpel Subsidie. Op de Simpel Subsidie Website kun je alvast bekijken op welk bedrag je aanspraak kunt maken.

Afspraak maken
Winst uit je woning regelt een afspraak met jou en Kozijn Services.

Opmeten
Tijdens de afspraak komen we bij je thuis de boel opmeten.

Offerte
Wij maken een offerte op, die Winst uit je woning met je deelt.

Akkoord?
Na akkoord komen wij bij je langs om de kozijnen te monteren.

Kozijnen. Hoogwaardig. Duurzaam.

Alleen de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Onze maatwerk kozijnen zijn ontworpen om naadloos aan te sluiten op de stijl van je huis. Je kunt bij ons terecht voor bijna elke kozijnsoort. Van aluminium kozijnen tot aan kunststof kozijnen op maat die zowel duurzaam als onderhoudsarm zijn, waardoor je investering op de lange termijn rendabel blijft.

Kozijn Services levert hoogwaardige kunststof en aluminium kozijnen van K-VISION en Aliplast Aluminium System. Dit zijn de belangrijkste spelers op de markt. Door je kozijnen te vervangen en te verduurzamen verhoog je niet alleen je wooncomfort en de uitstraling van je woning. Je bespaart ook op de energierekening en verhoogt de waarde van je woning.

We begrijpen dat prijzen een belangrijke rol spelen bij je keuze. De kozijnen prijs verschilt per type en formaat. Daarom geven we je bij je offerte duidelijkheid over de kosten en hoe deze gemaakt worden.

Onze topmerken

Bibiane gerekink
Diverse kozijnen

"Wij hebben dit jaar onze gehele voorzijde van de woning voorzien van kunststof kozijnen via Kozijn Services BV.Het is vanaf het begin tot het eind een zeer prettige ervaring geweest. Tot opmaak van offerte, als de bouwvakkers die het werk uitvoerde, tot het eindresultaat. Auke was aardig, professioneel, altijd goed bereikbaar. Ook de prijs was erg super. Zeker niet de duurste op de markt maar de kwaliteit is fantastisch!Daarnaast hebben ze gratis onze schuifpui netjes afgewerkt (deze is 5 jaar geleden geplaatst door een andere partij en die hadden het niet heel netjes achter gelaten). Dus Kozijn Services doet echt z’n best voor hun klanten.De bouwvakkers hebben in drie dagen tijd onze kozijnen vervangen. Deze heren deden elke dag voordat ze weg gingen stofzuigen, vieze vingers weg poetsen en lieten het onwijs netjes achter! Toen alles af was kwam Auke nog even kijken of wij tevreden waren met een lief presentje.Kortom fantastisch en zou ze aan iedereen aanbevelen!!

Lidia van de Berkt
Diverse kozijnen

"We zijn tevreden met onze kozijnen,goede monteurs en zijn erg blij met het resultaat

Sjouke Heddema
Diverse kozijnen

"Begin dit jaar al voorkennis opgedaan via dit bedrijf, destijds goed geadviseerd en keurig afwachtend i.v.m. het te verkrijgen bouwdepot. Na het groene licht opdracht gegeven voor renovatie. Begin augustus is de renovatie begonnen dat 4 dagen duurde. Al deze dagen, maar ook na de oplevering goed te woord gestaan. Door deze goede service heb ik ook gelijk een raamhor bij hen besteld. Ik beveel dit bedrijf zeer aan.

Jhonathan Stuart
Diverse kozijnen

"Zeer vriendelijk en vakbekwaam monteurs, top werk geleverd alles netjes afgewerkt! Beide heren uitermate klantvriendelijk, onze volgende project zal ik door Kozijn service B.V laten uitvoeren! Gisteren avond kwam nog onze contactpersoon langs om na te gaan of alles naar tevredenheid was verlopen. Top servicekeurig afwachtend i.v.m. het te verkrijgen bouwdepot. Na het groene licht opdracht gegeven voor renovatie. Begin augustus is de renovatie begonnen dat 4 dagen duurde. Al deze dagen, maar ook na de oplevering goed te woord gestaan. Door deze goede service heb ik ook gelijk een raamhor bij hen besteld. Ik beveel dit bedrijf zeer aan."

Jeffrey Dikken
Diverse kozijnen

"Goed bedrijf, kreeg 2 harde werkers over de vloer (Ante en Marek) en na de koffie gingen ze gelijk aan de slag. Aan het eind van de dag zat de achterkant beneden er al in, ze hebben daarna alles netjes opgeruimd. De tweede dag ging het voorraam erin en de voordeur. De derde dag ging de gevelbekleding erop, door een tekort aan planken konden ze dat helaas niet afmaken, daarvoor zijn ze nog teruggekomen en hebben het mooi afgemaakt. Ik ben zeer tevreden

Hebben we je overtuigd?

Vrijblijvend adviesgeprek
Binnen 24 uur bellen we voor een afspraak.
Voor- en achternaam
Woonplaats
Tel. nummer
Adviesgesprek aanvragen

Bedankt!

Wij nemen je vraag in behandeling. Doorgaans krijg je binnen 24 uur antwoord!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Adviseur Bart Willem Jansen
Bart Willem Jansen
Adviseur
+31(0)85 025 0258

Bereken ‘t zelf.

Met onze configurator kun je eenvoudig een prijsindicatie maken. Zo weet je van te voren wat je kunt verwachten. Als zakelijke klant kun je direct maatwerk bestellen en afrekenen.

Simpel & snel samen te stellen
Helemaal op maat voor jou
Zakelijke klant
Zakelijke klant?
Binnenkort beschikbaar!
Bestel en betaal online
Scherpe tarieven

Mocht je het nog niet helemaal begrijpen...

Dan leggen we het graag voor je uit.

Kozijn Services als uitvoerder

Wij van Kozijn Services hebben ons aangemeld als uitvoerder bij Winst uit je woning. Dit houdt in dat we bijdragen aan de verduurzaming van jouw huis. Wij leveren hoogwaardige en energiezuinige kozijnen. We komen deze bij je leveren en installeren. Met goede kwaliteit kozijnen kun je je huis goed isoleren, waardoor warmteverlies wordt verminderd en de energiebesparing wordt bevorderd.

Je kunt je nu aanmelden bij Winst uit je woning. Zij zorgen ervoor dat er een huisbezoek wordt ingepland om de mogelijkheden te bekijken en in te meten. Aan de hand daarvan wordt er direct een vrijblijvende offerte opgemaakt. Wanneer je akkoord gaat, wordt het materiaal besteld en komen we langs om je nieuwe kozijnen te installeren.

Hoe werkt het?

Door naar de website van Winst uit je woning te gaan, kun je jouw gemeente invullen. Als je de brief hebt ontvangen vanuit jouw gemeente, dan werkt jouw gemeente mee aan het initiatief van Winst uit je woning. Je kunt dan kiezen welk verduurzaming initiatief je wil laten uitvoeren. Onder het initiatief isolatieglas behoren ook kozijnen. Deze dragen bij aan de isolatie van je woning. Op de desbetreffende pagina kun je de prijzen zien. Stel je voor: je hebt voor jouw woning 15m2 glas nodig, dan zou dit €3850,- kosten. Je krijgt hiervoor €410,- vergoed vanuit de gemeente. Indien je ervoor kiest om niet alleen isolatieglas te laten plaatsen, maar ook een warmtepomp aanschaft, dan wordt het subsidiebedrag verdubbeld. Onderaan de pagina staan de kosten nog beter uitgelegd. In de grafieken kun je de prijs per vierkante meter aflezen. Op deze manier kun je alvast een kostenberekening maken voor het verduurzamen van je huis.

Is mijn huis geschikt?

Niet alle huizen zijn geschikt voor verduurzaming. Hierover kun je meer informatie vinden op de pagina over Isolatieglas. Monumentale panden moeten vaak in de desbetreffende staat gehouden worden, maar hier zijn oplossingen voor. Glas in lood is wel mogelijk om te verduurzamen. Om precies te weten of je huis geschikt is voor de verduurzamingsmaatregelen, is het handig om de website van Winst uit je woning te bezoeken.

Wat moet je doen als consument?

Bekijk de stappenplannen hieronder.

Kom je er nog niet uit helemaal uit?

Neem gauw contact op, dan helpen we je graag op weg.

Wat moet je doen als consument?

Wat gebeurt er na aanmelding? (geen huisbezoek)

Stap 1
Na je aanmelding kom je op je persoonlijke overzichtspagina. Op deze pagina kun je het glasmatenformulier openen.

Stap 2
Je meet je ruiten op en voert de maten in in het glasmatenformulier. Je krijgt direct een indicatieprijs te zien.

Stap 3
Indien je akkoord bent met je prijsindicatie, dien je dit aan te geven in je glasmatenformulier.

Stap 4
Na het geven van een akkoord op de prijsindicatie, wordt je aanvraag doorgezet naar de uitvoerder.

Stap 5
De uitvoerder plant een afspraak met je in om de definitieve glasmaten op te meten.

Stap 6
Je ontvangt een mail met de link naar je overzichtspagina. Hier vind je jouw offerte.

Stap 7
Ben je akkoord? Klik dan op ‘accepteer & teken’.

Stap 8
Wij zorgen ervoor dat jouw aangevraagde isolatieglas wordt toegevoegd aan je klantomgeving waar je de subsidieaanvraag doet.

Stap 9
Het isolatieglas wordt door de uitvoerder besteld.

Stap 10
De uitvoerder neemt, zodra het glas geleverd is, contact met je op voor het inplannen van de werkzaamheden.

Stap 11
De werkzaamheden worden uitgevoerd.

Stap 12
Is je subsidieaanvraag compleet? Dan kun je deze afronden. Bekijk de subsidiepagina voor meer informatie.

Stap 13
Na het afronden van de werkzaamheden ontvang je een factuur vanuit de uitvoerder.

Wat moet je doen als consument?

Wat gebeurt er na aanmelding? (Wel een huisbezoek twv € 29,00)
Als je een huisbezoek gepland hebt, hoef je zelf de maten niet op te nemen.

Stap 1
Tijdens het huisbezoek kijkt de adviseur of het mogelijk is om in jouw situatie isolatieglas te plaatsen.

Stap 2
Is isolatieglas mogelijk? Dan neemt de adviseur de glasmaten op.

Stap 3
Na het huisbezoek ontvang je binnen 5 werkdagen een mail. In deze mail vindt je een link naar je overzichtspagina, waarop je het glasmatenformulier en bijbehorende prijsindicatie kunt inzien.

Stap 4
Indien je akkoord bent met je prijsindicatie dien je dit aan te geven in je glasmatenformulier.

Stap 5
Na het geven van een akkoord op de prijsindicatie wordt je aanvraag doorgezet naar de uitvoerder.

Stap 6
De uitvoerder plant een afspraak met je in om de definitieve glasmaten op te meten.

Stap 7
Je ontvangt een mail met de link naar je overzichtspagina. Hier vind je jouw offerte.

Stap 8
Ben je akkoord? Klik dan op ‘accepteer & teken’.

Stap 9
Wij zorgen ervoor dat jouw aangevraagde isolatieglas wordt toegevoegd aan je klantomgeving waar je de subsidieaanvraag doet.

Stap 10
Het isolatieglas wordt door de uitvoerder besteld.

Stap 11
De uitvoerder neemt, zodra het glas geleverd is, contact met je op voor het inplannen van de werkzaamheden.

Stap 12
De werkzaamheden worden uitgevoerd.

Stap 13
Is je subsidieaanvraag compleet? Dan kun je deze afronden. Bekijk de subsidiepagina voor meer informatie.

Stap 14
Na het afronden van de werkzaamheden ontvang je een factuur vanuit de uitvoerder.