4,5 sterren beoordeling
Adviseur binnen 1 week thuis
Eigen vakmensen
15+ jaar ervaring
Zakelijk; zelf op maat bestellen

Kunststof Tuindeuren

Met onze kunststof tuindeuren van Kozijn Services laat je jouw binnen- en buitenleven naadloos in elkaar overlopen. Ontworpen om een overvloed aan natuurlijk licht binnen te laten, bieden onze tuindeuren de perfecte verbinding tussen jouw huis en tuin.

Prijzen altijd inclusief glaswerk
Zorgvuldig geselecteerde monteurs

Bij Kozijn Services hebben we een breed scala aan kunststof kozijnen, inclusief tuindeuren, om aan al jouw behoeften te voldoen.

Soorten kunststof tuindeuren

Onze kunststof tuindeuren zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Je kunt kiezen voor tuindeuren die volledig zijn voorzien van glas voor een maximale lichtinval, of je kunt kiezen voor deuren met een paneelvulling voor een meer traditionele uitstraling. Onze standaardmodellen zijn direct beschikbaar, waarbij je alleen nog maar jouw maten hoeft in te voeren om de prijs te berekenen en te bestellen.

Licht en ventilatie

Kunststof tuindeuren zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht in jouw woning. Naast de mogelijkheid om zijlichten toe te voegen op verschillende plekken, kun je ook kiezen voor ventilatieroosters om een gezonde luchtstroom te behouden. Onze online configurator en productpagina maken het gemakkelijk om jouw tuindeuren samen te stellen en zelfs ventilatieroosters toe te voegen terwijl je jouw kozijnen meet en invoert.

Inclusief beglazing

Bestel je onze kunststof terrasdeuren inclusief beglazing? Dan leveren wij standaard tweezijdig gelaagd glas. Veiligheid staat voorop, daarom is veiligheidsglas verplicht in situaties waar een kans op doorvallen bestaat. Ons gelaagde glas wordt extra versterkt, waardoor het stevig op zijn plaats blijft en maximale veiligheid biedt voor jouw woning.

Onze merken

Pilkington
Aliplast
Schüco
Renson
K-vision
Duco
Dakea
Polytec Nederland
Vinyplus
Keje - Raamdecoratie
Keje - Horren
Verano
Kömmerling
Velux

Heb je een vraag?

Wij beantwoorden doorgaans binnen 24 uur je vraag.
Voor- en achternaam
E-mail adres
Tel. nummer
Opmerking of vraag
Vraag versturen
Veilig en gezond werken is voor ons van groot belang. Daarom zijn wij VCA gecertificeerd.

Bedankt!

Wij nemen je vraag in behandeling. Doorgaans krijg je binnen 24 uur antwoord!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Neem contact op

Liever direct contact? Bel of chat met één van onze experts.

Adviesgesprek bij je thuis.