4,5 sterren beoordeling
Adviseur binnen 1 week thuis
Eigen vakmensen
15+ jaar ervaring
Zakelijk; zelf op maat bestellen

Schuifpuien

Schuifpuien vormen een essentieel element van moderne woningen en bieden niet alleen naadloze toegang tot buitenruimtes, maar spelen ook een cruciale rol in energie-efficiëntie, isolatie en stijl.

Prijzen altijd inclusief glaswerk
Zorgvuldig geselecteerde monteurs

Bereken ‘t zelf.

Met onze configurator kun je eenvoudig een prijsindicatie maken. Zo weet je van te voren wat je kunt verwachten. Als zakelijke klant kun je direct maatwerk bestellen en afrekenen.

Simpel & snel samen te stellen
Helemaal op maat voor jou

Adviesgesprek bij je thuis.

Nog niet helemaal zeker welke kozijnen je nodig hebt? Neem een kijkje in ons assortiment en laat je inspireren én informeren!

Adviseur binnen 1 week thuis
Adviesgesprek bij je thuis.

Bij het selecteren van de juiste schuifpui is het van groot belang om warmteverlies te minimaliseren, energiebesparing te maximaliseren en tegelijkertijd de esthetische aantrekkingskracht van je huis te verbeteren. Dit is waarom een hoogwaardige schuifpui een essentiële aanvulling is

Thermische isolatie

De belangrijkste functie van een schuifpui is thermische isolatie. Een goed geïsoleerde schuifpui is essentieel om de binnentemperatuur stabiel te houden en energie-efficiëntie te bevorderen. Hoogwaardige schuifpuien zijn ontworpen om warmteverlies te minimaliseren, vooral tijdens koude winters. Dit resulteert in een vermindering van je energiekosten voor verwarming.

Luchtdichtheid

Naast thermische isolatie is luchtdichtheid een kritisch aspect van een energie-efficiënte schuifpui. Slecht sluitende schuifpuien kunnen luchtlekken veroorzaken en tocht binnenlaten, wat een negatieve invloed heeft op de isolatie en het comfort in je huis. Hoogwaardige schuifpuien zijn uitgerust met afdichtingen en mechanismen die luchtdichtheid waarborgen en ongewenste luchtcirculatie minimaliseren.

Materialen en constructie

Het materiaal en de constructie van de schuifpui spelen een belangrijke rol in zowel de isolatie als de duurzaamheid. Materialen zoals geïsoleerd aluminium, hout met dubbele beglazing of kunststof bieden uitstekende isolerende eigenschappen. Daarnaast is de constructie van de schuifpui, inclusief de kwaliteit van de afdichtingen en het gebruik van isolerend glas, van invloed op de thermische efficiëntie.

Energie-efficiënt glas

Het type glas dat in de schuifpui wordt gebruikt heeft een directe impact op de isolatie. Dubbel of drievoudig glas met lage emissiegraad coatings (Low-E) biedt betere isolatie en voorkomt warmteoverdracht door het glas. Hierdoor wordt energieverspilling geminimaliseerd en blijft je huis comfortabel.

Stijlen en afwerkingen

Schuifpuien zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en afwerkingen, waardoor je de mogelijkheid hebt om zowel energie-efficiëntie als esthetiek te combineren. Van klassieke houten schuifpuien tot moderne aluminium schuifpuien, er is een ruime keuze om aan je ontwerpwensen te voldoen.

Veiligheid

Naast isolatie en stijl is veiligheid een belangrijk aspect van schuifpuien. Hoogwaardige schuifpuien bieden niet alleen isolatie en energie-efficiëntie, maar ook beveiliging tegen inbraakpogingen, wat bijdraagt aan een veiligere leefomgeving.

Het selecteren van de juiste schuifpui is een investering met tal van voordelen op lange termijn. Je kunt je energiekosten verminderen, bijdragen aan milieuvriendelijkheid, het comfort in je huis verbeteren en tegelijkertijd je woning esthetisch aantrekkelijker maken. Bij het overwegen van een nieuwe schuifpui is het van belang om naar de bovengenoemde aspecten te kijken om de prestaties van de pui te maximaliseren en je binnen- en buitenruimte te transformeren in een energiezuinige, comfortabele, en stijlvolle omgeving.

Onze merken

Pilkington
Aliplast
Schüco
Renson
K-vision
Duco
Dakea
Polytec Nederland
Vinyplus
Keje - Raamdecoratie
Keje - Horren
Verano
Kömmerling
Velux

Heb je een vraag?

Wij beantwoorden doorgaans binnen 24 uur je vraag.
Voor- en achternaam
E-mail adres
Tel. nummer
Opmerking of vraag
Vraag versturen
Veilig en gezond werken is voor ons van groot belang. Daarom zijn wij VCA gecertificeerd.

Bedankt!

Wij nemen je vraag in behandeling. Doorgaans krijg je binnen 24 uur antwoord!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Neem contact op

Liever direct contact? Bel of chat met één van onze experts.

Adviesgesprek bij je thuis.