Wij zijn Kozijn Services

Kozijn Services is ontstaan vanuit onze passie voor het vak. Jarenlange ervaring is gebundeld tot een servicegerichte organisatie. Wij zijn dé specialist in het leveren en monteren van hoogwaardige en duurzame kozijnen aan de zakelijke en particuliere markt. Kwaliteit en hoge service zijn onze kernwaarden en daarmee ben je bij ons altijd aan het juiste adres voor jouw project.

Doorgegroeid tot marktleider en we maken ons hard voor verduurzaming.

Niet alleen de groene stempel of een blaadje achter onze naam. Nee, wij denken verder en doen méér. Kozijn Services is onderdeel van Verduurzaming Centrum; een initiatief die gelooft in een toekomst voor onze kinderen door het bewust maken en inzetten op verduurzaming in- en rond het gebouw. We zijn geen meelopers maar kartrekkers, we dagen onszelf uit om de volgende stap te zetten en te groeien naar een volgende schaal. Ons motto: hoe groter we zijn, hoe groter onze impact op de verduurzaming die nodig is.  

Naast onze kernwaardes en positie in de markt hebben wij een prachtig team verzameld van mensen die niet staan voor het individu, maar geloven in de kracht van samen bundelen. Dit maakt ons de sterkste partij. Iedereen die voor- of bij ons werkt is een vak professional en gaat verder dan gevraagd wordt voor kwaliteit en tevredenheid. Niet voor ons, maar voor onze klant en onze doelen.

Naast de mooie woorden maakt Kozijn Services zich zorgen, wetende dat ongeveer 80% van alle CO2-uitstoot genereerd wordt door de verwarming van onze woningen. Kozijn Services vind dit een schokkende werkelijkheid en heeft dit omgezet in zijn grootste motivatie om woningen in Nederland te verduurzamen met het leveren, monteren en onderhouden van goed isolerende kunststof en aluminium kozijnen van een hoge kwaliteit, om zo de CO2 uitstoot terug te dringen en onze bijdrage te leveren aan het klimaatdoel van 2030.

CO2-uitstoot en het klimaatdoel 2030 van de overheid

Twee van de drie woningen in Nederland zijn nog niet goed geïsoleerd. Zonde, want isolatie heeft eigenlijk alleen maar voordelen. Door je huis te isoleren verminder je kou en tocht in je woning, heb je lagere energiekosten en CO2-uitstoot én je bereidt je huis voor op aardgasvrij en energieneutraal wonen.

Het energieneutraal wonen is één van de afspraken die naar voren komt in het klimaatakkoord. Dit akkoord is een onderdeel van het Nederlandse klimaatbeleid. Iedereen krijgt met het klimaatakkoord te maken. De afspraak in het klimaatakkoord is dat in 2050 7 miljoen woningen en 1 miljoen gebouwen van het aardgas af zijn. Uiteindelijk is het belangrijkste doel daarbij om de CO2-uitstoot in 2030 met 49% te verminderen ten opzichte van 1990. Er moet daarvoor flink wat gebeuren. Als eerste stap worden tot 2030 de eerste 1,5 miljoen bestaande woningen verduurzaamd.

Je eigen huis is een belangrijk onderdeel om het uiteindelijke doel te behalen. De overheid heeft daarom diverse stimulansen in het leven geroepen om het voor jou aantrekkelijk te maken je huis te verduurzamen. Met kunststof kozijnen in combinatie met isolatieglas kun je snel grote stappen zetten richting de verduurzaming van je woning. Niet voor niets heeft Kozijn Services op dit vlak een duidelijke visie:

De visie van Kozijn Services is om een belangrijke rol aan te nemen bij de verduurzaming van woningen in Nederland en op deze manier het CO2-verbruik van slecht geïsoleerde woningen terug te dringen. Dit doen zij door deze woningen te voorzien van hoge kwaliteit kunststof en aluminium kozijnen waardoor er tevens extra wooncomfort voor de bewoners wordt gecreëerd.

Waar kun je ons vinden?

Kozijn Services is gevestigd op de Brekken 13, op bedrijventerrein ‘De Ekers’ te Joure. Het ruim opgezette bedrijventerrein is gelegen aan de noordoostzijde van Joure en heeft een zeer goede bereikbaarheid door het nieuwe knooppunt Joure.

Wees welkom voor een vrijblijvende kennismaking of kom langs om onze producten te bekijken. Bezoek alleen op afspraak, we willen je niet teleurstellen!