Financiële ondersteuning bij verduurzaming

Je bent geïnteresseerd in kunststof of aluminium kozijnen met met dubbel (HR++) of triple (HR+++) glas, maar je hebt de financiën niet. Dan kun je bij het Nationaal Warmtefonds een lening afsluiten. Dit kan ook voor andere duurzame maatregelen.

Het Nationaal Warmtefonds biedt verantwoorde en rentevrije financiering voor de verduurzaming van huizen en gebouwen van eigenaar-bewoners, Verenigingen van Eigenaars en scholen.

Het Nationaal Warmtefonds is opgericht in 2013 (toen als Nationaal Energiebespaarfonds) en opereert in opdracht van de Rijksoverheid. Deze oprichting is in het leven geroepen om de energietransitie te versnellen en eigenaar-bewoners financieel te ondersteunen. Het Nationaal Warmtefonds wordt gesteund door o.a. een aantal grote banken zoals Rabobank, ING, ASN, ECB en de European Investment Bank.

De energiebespaarlening met een leensom van tussen de €1.000,00 en €25.000,00 is beschikbaar voor eigenaar-bewoners die aan de geldende leennormen voldoen. Ook eigenaar-bewoners in de doelgroep 75+ komen in aanmerking en kunnen een aanvraag doen. Eigenaar-bewoners met een verzamelinkomen onder de €45.014,00 betalen 0% rente.

Heb je een laag inkomen of een slechte kredietwaardige stempel? Ook dan kun je aanspraak maken op deze lening.

Mocht je ondersteuning nodig hebben dan helpen wij je graag. Wij mogen de financiering niet voor je aanvragen, dat moet je zelf doen, maar wel kunnen wij je zo goed mogelijk ondersteuning en uitleg bieden. Neem contact op met een van onze vakspecialisten en wij helpen je graag!  

Bron: https://www.warmtefonds.nl/

Heb je een vraag?

Wij beantwoorden doorgaans binnen 24 uur je vraag.
Voor- en achternaam
E-mail adres
Tel. nummer
Opmerking of vraag
Vraag versturen
Veilig en gezond werken is voor ons van groot belang. Daarom zijn wij VCA gecertificeerd.

Bedankt!

Wij nemen je vraag in behandeling. Doorgaans krijg je binnen 24 uur antwoord!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Neem contact op

Liever direct contact? Bel of chat met één van onze experts.

Adviesgesprek bij je thuis.