Services

Services zit in onze naam voor een reden. We zijn de specialist. Klantgerichtheid en het leveren van een hoogwaardige service zit in ons DNA. We streven naar de hoogste kwaliteit en beste services. Of het nu gaat om het leveren van kunststof en aluminium kozijnen, glas, gevelbekleding en/of de benodigde bouwmaterialen voor de complete klus, of vakkundige (de)montage, montage, renovatie en onderhoud; onze klant staat centraal en onze service(s) staan voorop!

Heb je een (ver)bouw, onderhoud of verduurzamingswens?

(De)montage, afwerken en renovatie

Wil je je kozijnen laten (de)monteren of zoekt je naar een montage partner voor uw project?

Wij leveren deze services voor particulieren, MKB, VVE en de grootzakelijke markt.

Al onze monteurs zijn nauwkeurig, precies en behandelen uw woning of project alsof het hun eigen is. Iedere monteur is door ons met uiterste zorg geselecteerd en wordt ondersteund door vakkundige projectleiders.

Reparaties

Heb je een woning of gebouw met schade aan uw kozijnen, ruiten of gevelbekleding? Denk hierbij aan breuk, waterschade of inbraakschade? Wij kunnen je helpen om dit weer vakkundig te repareren of vervangen.

Naast deze schades en de veelvoorkomende particuliere schades zijn wij ook gespecialiseerd in het repareren, afstellen of het opnieuw monteren van niet-correct uitgevoerde projecten door derden.

Niet alleen kleine projecten kunnen wij voorzien maar ook grootschalige reparatiewerken of onderhoudsprojecten.

Onderhoud

Naast het leveren van kozijnen bieden wij ook de mogelijkheid om een servicecontract bij ons af te sluiten.  Wij zullen jouw kozijnen onderhouden tot de hoogste standaard en je zal hierdoor zelf ontlast worden met de jaarlijkse onderhoudsbeurten, schades voorkomen en uiteindelijk de levensduur van uw gevel verlengen.

Het bijkomende voordeel van het servicecontract is dat je gebruik kunt maken van onze spoedservices. Mocht er een lekkage of inbraakschade zijn, dan komen wij langs om het probleem voor je op te lossen.

Onderhoud groot of klein, wij zijn van de partij! Neem vrijblijvend contact op over jouw project en één van onze medewerkers zal je voorzien van een vakkundige oplossing met de juiste prijs.

Heb je een vraag?

Wij beantwoorden doorgaans binnen 24 uur je vraag.
Voor- en achternaam
E-mail adres
Tel. nummer
Opmerking of vraag
Vraag versturen
Veilig en gezond werken is voor ons van groot belang. Daarom zijn wij VCA gecertificeerd.

Bedankt!

Wij nemen je vraag in behandeling. Doorgaans krijg je binnen 24 uur antwoord!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Neem contact op

Liever direct contact? Bel of chat met één van onze experts.

Adviesgesprek bij je thuis.