Verduurzamingsinitiatieven

Kozijn Services is aangesloten bij meerdere Groen en verduurzaming initiatieven. Wij geloven dat als we samen ons inzetten dat we sneller en doel gerichter aan de CO2 reductie kunnen bijdragen. Wij zetten ons actief in voor de volgende initiatieven

Duurzaam Energieloket

Duurzaam Energieloket is een platform voor advies voor gemeentes, VVE en huis eigenaren op het gebied van verduurzamen.

Kozijn Services heeft zich aangesloten als de leverancier en montage partner op het gebied van Kozijnen, isolatie glas en gevelbekleding inclusief isolatie.

Regionaal Energieloket

Regionaal Energieloket is een platform voor advies voor gemeentes, VVE en huis eigenaren op het gebied van verduurzamen.

Kozijn Services heeft zich aangesloten als de leverancier en montage partner op het gebied van Kozijnen, isolatie glas en gevelbekleding inclusief isolatie.

Grien Team

Grien Team te Heervenveen is een initiatief gestart om o.a. de wijk “de greiden’ te voorzien van een CO2 reductie en heeft een missie “Mijn missie is om in 3 jaar
helemaal energieneutraal te zijn.” Anton Melein, GrienTeam Member.

Kozijn Services heeft zich aangesloten als de leverancier en montage partner op het gebied van Kozijnen, isolatie glas en gevelbekleding inclusief isolatie.

Het project wordt begeleid door o.a. van Wijnen, WDW, WOAB, Enber, Fryslân Duurzaam en de gemeente Heerenveen.

SlimmeBuur

SlimmeBuur is een initiatief gestart vanuit hier.nu die vanuit de postcode lotterij financieel ondersteund is om het project te verwezenlijken.  Het iniatitief heeft het doel om CO2 reductie te versnellen en dit doormiddel van vertrouwelijke informatie door buren de juiste partijen aan te dragen.

Kozijn Services ondersteund dit project door onze klanten aan te dragen(in overleg) en de ervaringen en resultaten te delen met andere burgers die graag willen verduurzamen.

Doe het Zelf, Doe het Duurzaam

Doe het Zelf, Doe het Duurzaam is een initiatief om het verduurzamen te stimuleren en dit hierna zelf uit te voeren. Op de site kunt u handige informatie, video’s en kluswijzers vinden om zelf uw woning te verduurzamen.

Kozijn Services is voorstander van dit initiatief en kan als leverancier voor de kozijnen, glas en kennis functioneren bij het verduurzamen van uw woning. Mocht u vragen hebben klik hier om in contact met onze medewerkers.

Verbeter je huis

Verbeterjehuis is een initiatief geïnitieerd door het Rijksoverheid om de CO2 reductie te versnellen. Dit is in samenwerking met Milieu Centraal doorgevoerd als een platform waar woning eigenaren gekwalificeerde bedrijven, waaronder Kozijn Services, kunnen vinden voor het uitvoeren van verduurzaming’s werkzaamheden.

Nationale Isolatie Weken

Nationale Isolatie weken  is een initiatief om verduurzaming te stimuleren om er gedurende 25 september t/m 15 oktober extra aandacht aan te besteden door bedrijven en overheids instanties. Kozijn Services heeft zich aangesloten en zal in deze periode ook acties gaan organiseren.

Bent u opzoek naar een gedreven partij voor uw initiatief of loopt u met het idee om er een te starten in uw wijk of stad. Dan horen wij graag van u. Kozijn Services onderscheid zich door het garanderen van snelle levertijden, streven naar hoge kwaliteit, en een uitstekende service voor een marktconforme prijs.Wij leren graag meer over uw initiatief zodat wij wellicht uw project naar het volgende niveau te kunnen tillen met onze inzet, kennis en ervaring.

Ik wil samenwerken!

Bedrijfsnaam
Naam contactpersoon
Adres
Postcode
Woonplaats
Tel. nummer
E-mail adres
Opmerking of vraag
Aanvraag versturen

Bedankt!

Wij nemen je vraag in behandeling. Doorgaans krijg je binnen 24 uur antwoord!
Oops! Something went wrong while submitting the form.