Word partner en accelereer je groei!

Kozijn Services is meer dan alleen een webshop voor kozijnen. Wij hebben het volledige pakket: producten, toebehoren én diensten. Wij zetten ons in voor het verduurzamen en een betere toekomst.

Productkennis in huis
Winst Groei
Automatisering
Ontzorging in facturatie

We richten ons niet allen op de commerciële kant van het verhaal, maar ook op het morele en kwalitatieve aspect van zaken doen. Mede hierdoor groeien wij hard. Wij zoeken daarom professionele partijen die mee willen groeien in de commerciële en morele geschiedenis die wij aan het schrijven zijn. We zoeken niet alleen montagepartners maar ook leveranciers die een langjarige partner willen worden. Hebben wij jou nieuwsgierig gemaakt en zoek jij altijd een win-win situatie? Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Productkennis bij Kozijn Services

Kozijn Services verkoopt niet alleen de producten, maar heeft ook alle kennis over onze producten in huis. Hierdoor kunnen wij veel vragen bij je wegnemen, en weet jij zeker dat je de juiste verkoop realiseert. Door deze kennis hou jij meer tijd over voor de belangrijke zaken binnen je bedrijf; denk aan focus op de productie, waarborgen van de kwaliteit en het bewaken van het productieproces. Andere voordelen voor jouw bedrijf die onze kennis met zich meebrengt zijn:

 • Minder personeel nodig op de werkvoorbereiding
 • Directe toename in de winst
 • Dezelfde dag nog verkopen

Winstgroei via Kozijn Services

Als kozijnenfabriek- en leverancier kun je je aansluiten bij ons als partner. Wij zullen zorg dragen voor een continue stroom aan orders. Calculatie, marketing en klantcontact regelen wij. Commitment en reservering van productiecapaciteit vragen wij van jou. Samenwerken doen wij alleen als beide partijen er beter van worden, waarin we samen streven naar de beste kwaliteit. Hierdoor verhoog je jouw omzet en reduceer je je overhead kosten. Extra winst door slimme samenwerkingen is onze specialiteit. Voordelen voor jou hierbij zijn:

 • Terugkomende omzet met maar 1 aanspreekpunt
 • Niet alleen groeien maar ook stabiliteit in omzet en winst
 • Word onderdeel van de geschiedenis die we aan het schrijven zijn en hanteer het Verduurzaming Centrum label

Automatisering via Kozijn Services

Doordat we ons systeem geautomatiseerd hebben, vanaf bestellen tot aan de tekening, kan de klant ongelimiteerd offertes aanvragen en tekeningen laten opmaken. Van iedere order die bij ons binnenkomt wordt een exportbestand gemaakt met alle kozijn- en bestelgegevens. Dit bestand kan ingelezen worden in je eigen software.

 • Werkvoorbereiding en calculatie via ons onlineplatform
 • Elke bestelling is beschikbaar via het leveranciersportaal
 • Alle technische details zijn beschikbaar in een export bestand

Facturering via Kozijn Services

Niet meer achter je facturen aan en geen openstaande debiteuren. Wij zijn cashflow gericht en maken gebruik van verschillende betaalproviders; alle betaalhandelingen worden hierdoor uit handen genomen. De klant kan kiezen tussen verschillende betaalmethodes en kiezen welke het beste bij hem/haar past. Kozijn Services voldoet hierdoor direct aan zijn betalingsplicht en neemt hierdoor een stukje onzekerheid weg.

 • Betalingen op tijd binnen voor een gezonde cashflow
 • Geen discussies met klanten
 • Verschillende betaalsystemen mogelijk

Wordt ook Partner!

Groei mee met Kozijn Services! Als je interesse hebt in een samenwerking met Kozijn Services, laat dan je gegevens achter. We komen hier zo spoedig mogelijk op terug en kijken uit naar een kennismakingsgesprek.

Samenwerken? Graag!

Voor- en achternaam
Bedrijfsnaam
Tel. nummer
E-mail adres
Vraag versturen

Bedankt!

Wij nemen je vraag in behandeling. Doorgaans krijg je binnen 24 uur antwoord!
Oops! Something went wrong while submitting the form.