Subsidie & financiering

Naast dat wij een marktconforme en eerlijke prijsindicatie geven kan je isolatie en verduurzamingsproject nog aantrekkelijker worden wanneer je gebruikt maakt van slimme leningen en de beschikbare subsidiepotjes van de overheid.

Door de werkzaamheden van Kozijn Services bespaar je veel energie, je moet dan denken aan het renoveren van slecht isolerende gevels, verouderde ruiten en het vervangen van je warmte lekkende kozijnen. Wij voorzien je van hoge gevelisolatie, de best isolerende kozijnen en HR++ of zelfs triple glas voor je woningen.

Onze werkzaamheden zijn goed voor het klimaat, het verhogen van je wooncomfort en een lagere energierekening!

Subsidies, regelingen en financieringen

Ontdek hieronder zelf hoe je kunt profiteren van de subsidies, regelingen en/of financieringen in jouw situatie, of neem contact met ons op voor ondersteuning.

Kozijn Services weet hoe verwarrend en intensief je verbouwing kan zijn. Daarom zijn wij hier om je te ontlasten, ondersteunen en te helpen waar nodig. Ook hebben wij financieringspartners en weten we als geen ander hoe we je een zo goed mogelijk advies op maat kunnen geven naar jouw situatie. Dit is niet alleen gericht op verduurzaming, maar ook op wat goed is voor jouw portemonnee. Zo zullen wij nooit iets adviseren wat overbodig of niet rendabel voor jouw woning is.

Neem contact met ons op en een specialist zal u vrijblijvend adviseren en ondersteunen bij het verduurzamen van uw woning. We staan voor u klaar!

Heb je een vraag?

Wij beantwoorden doorgaans binnen 24 uur je vraag.
Voor- en achternaam
E-mail adres
Tel. nummer
Opmerking of vraag
Vraag versturen
Veilig en gezond werken is voor ons van groot belang. Daarom zijn wij VCA gecertificeerd.

Bedankt!

Wij nemen je vraag in behandeling. Doorgaans krijg je binnen 24 uur antwoord!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Neem contact op

Liever direct contact? Bel of chat met één van onze experts.

Chat via WhatsApp
Adviesgesprek bij je thuis.