Werkwijze

Kozijn Services werkt klantgericht. Of je nu alleen kozijnen bij ons bestelt, een groot project ontwikkelt of een particuliere renovatie door ons laat uitvoeren; de klant staat bij ons altijd centraal.

Particulier

Voorbereidingen

Zodra Kozijn Services je aanvraag binnen krijgt zullen wij binnen 48 uur contact met je opnemen. Een adviseur uit je regio neemt contact met je op en zal je te woord staan over je project en een afspraak voor schouwing inplannen.

Op locatie krijg je uitleg over ons bedrijf en onze producten, worden al je wensen besproken en worden de globale maten opgenomen. Na een goed gesprek en een heerlijke kop koffie krijg je een prijsopgave en maken we, naar jouw tevredenheid, de opdracht rond.

Je krijg de offerte, kozijntekeningen, algemene voorwaarden en opdrachtbevestiging via de mail toegestuurd. Alle toebehoren en bijzonderheden worden besproken en je project wordt helemaal rondgemaakt op papier. De aanbetalingsfactuur wordt gestuurd en je verduurzamingsproject gaat nu dan ook echt beginnen.

Zodra de aanbetaling bij ons binnen is gekomen neemt onze projectleider binnen 2 weken contact met je op voor een technische scan van je woning, en zal de definitieve maatvoering en wensen met je doorspreken.  

Zodra onze projectleider alle gegevens duidelijk heeft zal hij deze verwerken en naar je toesturen. Je hebt dan nog de mogelijkheid om de laatste puntjes op de i te zetten. Na een schriftelijk akkoord zijn alle wensen definitief en wordt de opdracht doorgezet naar de fabricage van de kozijnen.

Zodra de planning voor productie rond is, dit duurt meestal 3 tot 5 werkdagen, krijg je een bericht met de montage datum; dit gaat vaak per email. Montage vindt vanaf dit moment na ca 4 tot 12 weken plaats, afhankelijk van jouw speciale wensen en de beschikbaarheid in onze agenda.

Nu de montage is ingepland krijg je de bijbehorende factuur voor de montage. Deze dient uiterlijk 4 dagen voor montage betaald te zijn om de afspraak door te laten gaan.

Montage

Twee dagen voor montage:
Je dient ruimte vrij te houden voor een eventuele container, vrachtwagen en/of kraan die benodigd zijn voor de werkzaamheden. Probeer deze ruimte zo dicht mogelijk bij de woning vrij te houden.

Uiterlijk de dag voor montage:

  • Alles wat rond 1,5 meter binnen de kozijnen zit of staat zal weggehaald moeten worden, zodat de monteurs minimaal 1,5 meter om het kozijn heen ruimte hebben om te werken. Dit geldt ook voor gordijnen en raamdecoratie.
  • (Kostbare) spullen kun je binnen het beste afdekken tegen stof en vuil.
  • Zorg dat je kostbare spullen opbergt om schade te voorkomen.

Eerste dag van de montage:
De monteurs zullen rond 7:30 bij je woning aanwezig zijn. Eerst bespreekt de voorman het project met je en wordt er overlegd waarmee er begonnen gaat worden. De tweede monteur zal zich voorbereiden op montage en beginnen met klaarzetten en voorbereiden van zijn werkzaamheden.

Onze monteurs zetten minimaal 2 kozijnen per dag, en zorgen dat de kozijnen afgewerkt zijn als ze de woning aan het eind van de dag verlaten zodat je de ruimte weer kunt gebruiken.

Zodra de monteurs klaar zijn met de montage dan lopen ze samen met jou langs alle kozijnen. Je krijgt uitleg en samen controleer je met de monteurs alle zaken. Is alles naar wens dan teken je de opleverbon. Als er nog openstaande punten zijn dan meldt je dit op deze bon voordat je tekent.

Zodra alles opgeleverd is zullen de monteurs de woning weer netjes achterlaten en al het materiaal meenemen wat niet gebruikt is. Hierbij dien je ook het laatste restant te betalen.

Na oplevering zul je van ons een review vraag krijgen. We hopen natuurlijk dat we je verwachtingen overtroffen hebben en dat wij hier een goede review voor terug mogen ontvangen. Wij doen er alles aan om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn!

Zakelijk

Als zakelijke partner vraag je eerst een beveiligde omgeving aan bij een van onze medewerkers. Je krijgt, na het aanleveren van benodigde documentatie en de goedkeuring hiervan, een eigen calculatieomgeving. Hier kan je je wensen invoeren, kozijnen tekenen en offertes maken voor je klant(en). Ook kan je hier, productinformatie en certificeringen downloaden, je facturen inzien en de verwachte levertijden bekijken.

Zodra de klant akkoord is, kunnen de kozijnen eenvoudig via deze beveiligde omgeving besteld en betaald worden.

Er kan een leveringsweek en gewenste locatie opgegeven worden, of er kan gekozen worden voor het ophalen van de producten bij ons op locatie.

Voordat de kozijnen afgeleverd worden zullen wij je informeren.

Kozijn Services houdt ervan om het proces voor jou zo gemakkelijk en simpel mogelijk te maken, zonder onnodige handelingen om jou volledig te ontzorgen.

Heb je een vraag?

Wij beantwoorden doorgaans binnen 24 uur je vraag.
Voor- en achternaam
E-mail adres
Tel. nummer
Opmerking of vraag
Vraag versturen
Veilig en gezond werken is voor ons van groot belang. Daarom zijn wij VCA gecertificeerd.

Bedankt!

Wij nemen je vraag in behandeling. Doorgaans krijg je binnen 24 uur antwoord!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Neem contact op

Liever direct contact? Bel of chat met één van onze experts.

Adviesgesprek bij je thuis.